Yritys

Combi Cool Oy Toimitusjohtaja
Oy Combi Cool Ab on Suomen johtava kylmäalan maahantuoja ja tukkuliike. Toimitamme asiakkaillemme jäähdytysalan, lämpöpumppujen ja ilmastoinnin komponentteja, laitteita ja kokonaisuuksia. Olemme itsenäisesti toimiva osa Euroopan suurinta kylmäalan tukkukauppakonsernia Beijer Refiä. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja tarjoamme kylmäalan parhaita ratkaisuja korkealaatuisilla tuotteilla.

Fjalar Edlund perusti Combi Coolin 1.11.1984 ja ensimmäinen edustamamme tuotemerkki oli ruotsalainen AIA. Noin vuotta myöhemmin ruotsalainen Kylma Ab osti yrityksemme hyvin alkaneen liiketoiminnan johdosta. Seuraavina vuosina vahva otteemme näkyi mm. yritysostoina ja en tuotemerkkien edustuksina. Danfoss-tuotteet tulivat valikoimaamme vuonna 1987 ja pari vuotta myöhemmin tuli Bitzer-kompressorit. Vuonna 2008 laajensimme tarjontaamme jäähdytyslaite- ja ilmalämpöpumpputuotteisiin aloittaessamme Mitsubishi Heavyn maahantuonnin, myöhemmin tarjontamme laajentui tunnettuihin ja luotettaviin merkkeihin Toshiba ja Samsung.

Toimipisteet

Toimimme viidellä paikkakunnalla Suomessa: pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Vantaalla ja aluekonttorit noutovarastoineen sijaitsevat Tampereella, Turussa ja Oulussa. Lisäksi Jyväskylään on marraskuussa 2017 avattu  itsepalvelu- ja noutovarasto.

Toimintatapa

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme pitkäikäisiä, kestäviä ja taloudellisesti kannattavia kylmäalan ratkaisuja. Näihin päästään vain korkealaatuisilla tuotteilla ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Tunnemme hyvin kylmäalan rakenteen, toimialan erityisvaatimukset ja lainsäädännön sekä koulutamme asiakkaitamme vuosittain. Pyrimme luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita tuomalla alalle jatkuvasti uusia ratkaisuja ja haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään kanssamme.

Ajassa mukana

Muutama vuosi sitten tapahtunut myyntitilausten, logistiikan ja varastonhallinnan nykyaikaistaminen on parantanut toimitusvarmuutta ja nopeuttanut tilausten käsittelyä merkittävästi. Verkkokauppa ja sähköinen laskutus ovat meille arkipäivää.

Combilaiset

Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Yrityksemme avoin ilmapiiri ja sitoutuneet työntekijät tekevät kanssamme asioimisen helpoksi. Me alalle omistautuneet Combilaiset puhallamme asiakkaitamme ajatellen yhteen hiileen. Toimintatapamme ja ammattitaitomme antavat asiakkaillemme huomattavan lisäarvon päivittäisessä toiminnassaan.