PDF

Teollinen ja kaupan kylmä

Energiatehokkaan kylmälaitoksen toteuttamisen kulmakiviä ovat oikean tyyppiset ja oikein mitoitetut lämmönvaihtimet. Alfa Lavalin laajasta tuotevalikoimasta löytyvät laadukkaat levylämmönvaihtimet, höyrystimet, ilmanjäähdyttimet, lauhduttimet ja nestejäähdyttimet lukuisilla erilaisilla lisävarusteilla ja materiaaleilla kaikkeen kylmään ja kaikille kylmäaineille. Räätälöityjen tuotteiden valikoimamme erivalmistajilta mm. Güntner, Refteco, takaa sen, että meiltä löydät ratkaisun myös ympäristöllisesti tai arkkitehtuurisesti vaativiin kohteisiin.

SCM Frigon valmistamat laadukkaat, tunnettujen komponenttivalmistajien tuotteilla varustetut koneikot tarjoavat ratkaisuja erilaisiin kaupan- ja teollisen kylmän tarpeisiin, suorahöyrytysversioina tai liuosjäähdyttiminä, HFC-, NH3– ja CO2-kylmäaineilla.

Vihreä väri on yhdistetty Combi Cooliin jo kymmeniä vuosia Bitzerin kompressoreiden myötä. Laajan tuotevalikoiman omaavan ja alan tuotekehityksen huipulla olevan kompressorivalmistajan tarjoamat tuotteet ja ratkaisut mahdollistavat vaativien ja teknisesti haastavien projektien toteuttamisen niin kaupan alalla kuin teollisuudessakin, olipa sitten kyse jäähdytyksestä tai lämmityksestä. Scroll-, mäntä- tai ruuvikompressorit sekä niihin liittyvät laajennusmahdollisuudet erilaisilla tehonsäätö- ja lisävarusteilla tukevat entistä paremmin energiataloudellisten järjestelmien rakentamista ja integroimista suurempiin taloteknisiin kokonaisuuksiin.

Tulevaisuuden energiateknisiin vaatimuksiin, sekä matalan GWP-arvon omaavien kylmäaineiden asettamiin haasteisiin Bitzer on varautunut panostamalla korkealaatuisen koulutuskeskuksen perustamiseen, jossa on mahdollista järjestää, joko valmiita, tai asiakaskohtaisesti räätälöityjä koulutusjaksoja suunnittelu- tai käyttäjätason henkilöstölle.

Kattavan ja vahvan varaosa- ja jälkimarkkinointipalvelun tukemana asiakas ja loppukäyttäjä voivat olla varmoja, että vihreä valinta kantaa myös pitkälle tulevaisuuteen.

 

Uutuutena nyt myös Mitsubishi Heavy Industries:n ilmasta veteen CO2-lämpöpumppu Q-TON. Laite soveltuu erinomaisesti käyttö- ja lämmitysveden tuottamiseen myös kovilla pakkasilla. Kun ulkona paukkuu -25 asteen pakkanen, tuottaa Q-Ton vielä +90 asteista käyttövettä. Yhden laitteen lämmitysteho on 30kW ja kokonaisjärjestelmän max. lämmitysteho 480kW. Soveltuu erinomaisesti mm. hotelleihin ja kylpylöihin joissa käyttöveden kulutus on runsasta.

PDF Q-TON CO2-järjestelmä

 

 

www SCM Frigon kotisivut

www Bitzerin kotisivut

 

TAKAISIN