PDF

Ilmastointi ja lämpöpumput

Ilmastoinnin ja lämpöpumppujen laajasta valikoimastamme löytyvät ratkaisut moniin erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Menestyksemme takana ovat laadukkaat tuotteet, tinkimätön ammattitaito ja aito halu olla tukena koko laitteen elinkaaren ajan. Päämerkkimme maahantuojana ovat Mitsubishi Heavy Industries, Toshiba ja Samsung. Lisäksi valikoimastamme löytyy perinteiseen ilmastoinnin jäähdytykseen KAC-tuotteet joko kanavoitavaan höyrystimeen tai omalla KAC-sisäyksiköllä.

UUTUUKSIA

AIR ECHO – ilmalämpöpumput halli- ja varastotiloihin!

PDF AIR ECHO

NEW ECHO AIR ja NEW ECHO WATER. Mitsubishi Heavyn -ulkoyksiköt suoraan joko kanavapatteriin tai levylämmönvaihtimeen. Kylmäaineena on R410A ja ohjaus tapahtuu suoraan kompressorin tehon portaattomalla säädöllä.

PDF NEW ECHO AIR/WATER

Q-TON ilmasta veteen CO2-lämpöpumppu. Laite soveltuu erinomaisesti käyttö- ja lämmitysveden tuottamiseen myös kovilla pakkasilla. Kun ulkona paukkuu -25 asteen pakkanen, tuottaa Q-Ton vielä +90 asteista käyttövettä. Yhden laitteen lämmitysteho on 30kW ja kokonaisjärjestelmän max. lämmitysteho 480kW. Soveltuu erinomaisesti mm. hotelleihin ja kylpylöihin joissa käyttöveden kulutus on runsasta.

PDF Q-TON CO2-järjestelmä

www Mitsubishi Heavy Industries AC, Europe

TAKAISIN