tdm

TDM-sarjan koneisiin voidaan liittää sekä ilma-ilma että ilma-vesiyksiköitä samaan järjestelmään. Lämmitä vesi ja huoneilma samaan aikaan! Sisäyksiköistä on valittavissa seinämalli tai kanavoitava.

tdm vesiyksikkoTDM-vesiyksikkö

Vesiyksikkö on sisälle asennettava vaihdin- sekä ohjauspaketti. Lämmitystehot ovat 6-8kW ja 11-16kW, näillä pystyt myös jäähdyttämään veden.

tdm vlampotilaLaaja käyttöalue ulkolämpötilasta riippumatta

Ei ole väliä kuinka haastavat lämpötilat ovat, Samsungin ilmastointilaitteet hoitavat homman. Laitteet jäähdyttävät vielä ulkolämpötilassa +50°C ja toisaalta tuottavat tarvittaessa lämmintä -20°C:een pakkasessa. Et tarvitse muita laitteita pitääksesi halutun lämpötilan. Älykäs invertteri-järjestelmä saavuttaa lämpötilan nopeasti käyntiinlähdöstä asti ja pitää tarkasti yllä haluttuja olosuhteita.

tdm ulkoyksikkoKaikissa TDM –ulkoyksiköissä käytetään S-Inverter –kompressoria. Invertteri-teknologia vähentää energian kulutusta jopa 50%. Double rotation -tekniikka ja double layer-äänieristys vähentävät ääntä ja tärinää jopa 80% verrattuna normaaliin kompressoriin. Moottoriin kohdistuva rasitus pienenee ja kompressorin elinikä kasvaa. Kaikki TDM-laitteet tarjoavat äänettömän, tärinättömän ja miellyttävän asuin- ja työympäristön.

Tuotetiedot