EHS

Uudet EHS-sarjan koneet ovat ilma-vesilämpöpumppuja. Optimoitua lämmitystehoa alhaisilla ulkolämpötiloilla hyvällä hyötysuhteella. Monilla pienillä parannuksilla Samsung on tehnyt luotettavan ja energiatehokaan järjestelmän. Samsung EHS-järjestelmä lämmittää kotisi miellyttäväksi. Lähtevä vesi on jopa +55°C!

tdm vesiyksikkoEHS-vesiyksikkö

Vesiyksikkö on sisälle asennettava vaihdin- sekä ohjauspaketti. Lämmitystehot 4-16kW, tätä voit käyttää myös jäähdytyksessä. Sisäyksikössä vakiona mukana myös lisälämmitysvastukset 6kW.

Inverter säätöinen kiertovesipumppu säästää energiaa ja optimoi virtauksen sopivaksi

EHS lampotilaLaaja käyttöalue ulkolämpötilasta riippumatta

Ei ole väliä kuinka haastavat lämpötilat ovat, Samsungin ilmastointilaitteet hoitavat homman. Laitteet jäähdyttävät vielä ulkolämpötilassa +46°C ja toisaalta tuottavat tarvittaessa lämmintä -25°C:een pakkasessa. Et tarvitse muita laitteita pitääksesi halutun lämpötilan. Älykäs invertteri-järjestelmä saavuttaa lämpötilan nopeasti käyntiinlähdöstä asti ja pitää tarkasti yllä haluttuja olosuhteita.

tdm ulkoyksikkoKaikissa EHS–ulkoyksiköissä käytetään S-Inverter –kompressoria. Invertteri-teknologia vähentää energian kulutusta jopa 50%. Double rotation -tekniikka ja double layer-äänieristys vähentävät ääntä ja tärinää jopa 80% verrattuna normaaliin kompressoriin. Moottoriin kohdistuva rasitus pienenee ja kompressorin elinikä kasvaa.

423

Tuotetiedot