DVM-S VRF-järjestelmä

dvm s isoDVM-S eli Digital Variable Multi -ilmastointilaite on Samsungin uuden sukupolven moduulijärjestelmä. Voit valita erilaisista sisäyksiköistä juuri sopivan kulloiseenkin kohteeseen. DVM-tekniikka tarjoaa enemmän joustavuutta perinteisiin menetelmiin verrattuna. Järjestelmästä saadaan energiatehokas sekä optimaalinen suuriin että pieniin kohteisiin. Korkeuseroa ulko- ja sisäyksikön välillä saa olla maksimissaan 110m. Koneissa on mahdollisuus sähköntehonrajoitukseen alueella 50-100%. Tehonrajoituksen tasoja on 11 jotka valitaan ulkoyksikön dippikytkimillä.
dvm s korttiPääpiirikortin jäähdytys toteutetaan kylmäainekierrolla, perinteisen ilmajäähdytyksen sijaan. Tällä taataan alhaisempi lämpötila piirikortille, joka edesauttaa kortin pitkäikäisyyttä. Suurin yksittäinen ulkoyksikkö jopa 84kW ja on näin markkinoiden suurin yksittäinen ulkoyksikkö.


dvm s waterDVM-S Water, liuoslauhdutteinen VRF

Ei enää koneita ulkoilmaan vaan hyödynnetään kylmän tai lämmityksen tuotantoa muuhun kiinteistöön nesteen avulla. Tämä kone on sisälle asennettava nestelauhdutteinen VRF- järjestelmä. Tehot 22, 28, 33, 56 ja 84kW yhdessä moduulissa!


Tehokkuutta isoihin kohteisiin

DVM-S on innovatiivinen järjestelmä joka käyttää kolmannen sukupolven SSC-teknologiaa (Samsung Scroll Compressor) sekä Dual Smart Inverter –ohjausta. DVM-S tarjoaa huippuluokan energiatehokkuutta, jäähdytys- tai lämmitystehosta tinkimättä.


Innovatiivista teknologiaa

Samsungin kolmannen sukupolven tekniikka hyödyntää Dual Smart Inverter –ohjausta ja kehittynyttä kylmäaineen lisäruiskutusta suoraan kompressoriin, joka antaa enemmän tehoa matalissa lämpötiloissa. Kahden kompressorin ajaminen osateholla on myös tehokkaampaa kuin yhden ajaminen täydellä teholla. Nämä toimenpiteet takaavat energiatehokkaan käytön kaikissa olosuhteissa.


dvm s dualsmartDual Smart -invertteri

Tässä innovatiivisessa järjestelmässä kaksi rinnakkaista kompressoria käy samanaikaisesti. Öljyn siirtyminen kylmäaineen mukana putkistoon vähenee ja näin ollen voitelukin toimii paremmin. Öljyn siirtyminen putkistoon on 70% pienempi muihin verrattuna. Rinnankytkettyihin koneikkoihin ei tarvitse asentaa öljyntasausputkistoa. Jäähdytys tai lämmitys toteutuu hyvällä hyötysuhteella nopeammin säästäen energiaa.


dvm s kylmaaineKylmäaineen ruiskutusjärjestelmä

Uudistettu kylmäaineen ruiskutus kompressoriin lisää massavirtaa 20% verrattuna normaaliin kompressoriin.Tätä hyödyntämällä saadaan samalla energiamäärällä tehoa enemmän.


Kompressori

Samsung kehitti epäsymmetrisen scroll kompressorin, jolla on loppupuristuksessa pienempi painehäviö, kuin tavanomaisessa symmetrisessä kompressorissa. Teho lisääntyy alhaisissa lämpötiloissa ja tämä edesauttaa hyödyntämään lämmitystä tehokkaammin.

Tuotetiedot