Uudet käänteentekevät sisäyksiköt WiFi ohjauksella nyt saatavilla myös multikoneisiin.

Perinteiset ilmalämpöpumput ovat enää vain kaukainen muisto. Samsung tuo nyt markkinoille uuden sisäyksikön! Wi-fi-hallintaisissa sisäyksikössä on uraauurtava kolmiomainen muotoilu. Tehokkuus ja luotettavuus ovat keskeisiä tekijöitä valittaessa ilmastointijärjestelmää. Samsungin Multi-sarjassa yhdistyvät niin kompakti muotoilu kuin luotettavuus ja tehokkuus. FJM sopii erinomaisesti asuinkiinteistöihin, toimistoihin ja teollisuuden tarpeisiin jopa viiden sisäyksikön voimin. Lisäksi yksi napin painaExclusive 2llus suorittaa automaattisen osoitteenhaun sisä- ja ulkoyksikön väillä. Ominaisuus yksinkertaistaa asennusta, joka vähentää virheitä asennuspaikalla.

cac kokokuvaLaaja käyttöalue ulkolämpötilasta riippumatta

Ei ole väliä kuinka haastavat lämpötilat ovat, Samsungin ilmastointilaitteet hoitavat homman. Laitteet jäähdyttävät vielä ulkolämpötilassa +50°C ja toisaalta tuottavat tarvittaessa lämmintä -20°C:een pakkasessa. Et tarvitse muita laitteita pitääksesi halutun lämpötilan. Älykäs invertteri-järjestelmä saavuttaa lämpötilan nopeasti käyntiinlähdöstä asti ja pitää tarkasti yllä haluttuja olosuhteita.

FJM kompressoriKaikki uudet FJM ulkoyksiköt sisältävät TBR siniaalto- kompressorin lisättynä kaksoisrotaatiolla. Nämä ominaisuudet vähentävät ääntä ja tärinää jopa 80% verrattuna normaaliin kompressoriin. Moottoriin kohdistuva rasitus on vähäistä ja näin kompressorin elinikä kasvaa. Kaikki FJM koneet tarjoavat äänettömän, tärinättömän ja miellyttävän työympäristön.

Plug and Play

Koneessa on itsetestaustoiminto joka tarkistaa putkituksen sekä johdotuksen sisä- ja ulkoyksikön välillä. Järjestelmä itse päättää mihin lähtöön sisäyksikkö on kytketty ja näin ollen ristiin kytkentä ongelmat poistuvat. Samsungin FJM-sarjan voidaan sanoa olevan Plug and Play.

Tuotetiedot