cac

Tehokkuus ja luotettavuus ovat keskeisiä tekijöitä valittaessa ilmastointijärjestelmää. Samsungin CAC-sarjassa yhdistyvät niin kompakti muotoilu kuin luotettavuus ja tehokkuuskin. CAC sopii erinomaisesti asuinkiinteistöihin, toimistoihin ja teollisuuden tarpeisiin. Lisäksi ulkoyksikössä käytetty double layer –äänieristys vähentää merkittävästi laitteen tuottamaa melua heikentämättä kuitenkaan suorituskykyä.
UUSI CAC–sarja hyödyntää DVM-S laitteistoissa hyväksi haivaittua NASA -kommunikaatioväylää nopeuttaen viestintää laitteistojen välillä.

Laaja käyttöalue ulkolämpötilasta riippumatta Nordic CAC –sarjalla

Ei ole väliä kuinka haastavat lämpötilat ovat, Samsungin ilmastointilaitteet hoitavat homman. Laitteet jäähdyttävät vielä ulkolämpötilassa +50°C ja toisaalta tuottavat tarvittaessa lämmintä -30°C:een pakkasessa. Et tarvitse muita laitteita pitääksesi halutun lämpötilan. Älykäs invertteri-järjestelmä saavuttaa lämpötilan nopeasti käyntiinlähdöstä asti ja pitää tarkasti yllä haluttuja olosuhteita.
cac kokokuva
Kaikissa ssa CAC –ulkoyksiköissä käytetään S-Inverter kompressoria. Invertteri-teknologia vähentää energian kulutusta jopa 50%. Double rotation -tekniikka ja double layer -äänieristys vähentävät ääntä ja tärinää jopa 80% verrattuna normaaliin kompressoriin. Moottoriin kohdistuva rasitus pienenee ja kompressorin elinikä kasvaa. Kaikki CAC-laitteet tarjoavat äänettömän, tärinättömän ja miellyttävän asuin- ja työympäristön.

Tuotetiedot